Kelas Berenang Bagi Wanita Muslimah dan Kanak-kanak dengan Swim Rush

00:03

Assallamualaikum..

Dapat menguasai teknik berenang bukanlah sesuatu yang mudah bagi sesetengah orang terutamanya wanita dan juga anak kecil. Mummy pun walaupun usia dah setengah abad masih lagi berjalan didalam air. Nak masuk ke kelas renang hujung minggu? adoi waktu ni lah masa yang ada untuk bersama keluarga. Tak kan nak lari pergi ke kelas berenang pulak kan. Tapi kini di Swim Rush masalah itu dapat diatasi kerana Swim Rush membuka kelas renang pada hari biasa selepas office hour.. Yahooo! Lepas ni dapatlah mummy berenang macam ikan duyong .. hahaha #mogaberanganjadikenyataan


Bagi kanak-kanak pula, amatlah digalakan memasuki kelas renang seawal usia 5 tahun. Kan peribahasa pernah berkata " Melentur buluh biar dari rebungnya" . Yelah waktu ni senang bagi mereka untuk melatih dan penguasaannya lebih mudah dan cepat mahir dalam pelbagai teknik renang. Manalah tau dapat menjadi salah seorang atlit renang negara kan.


Kini terdapat 5 lokasi kelas renang yang disediakan oleh pihak Swim Rush.

  1. Batu Caves : Kompleks Renang Seri Siantan ( Kelas Renang bagi Kanak-kanak , Wanita, Lelaki)
  2. Bangsar : Jalan Turi Bukit Bandaraya ( Kelas Renang Kanak-kanak)
  3. Private Pool : Cheras / Kompleks Sukan Desa Tasik ( Kelas Renang Kanak-kanak)
  4. Shah Alam Seksyen 14 ( Kelas Renang Wanita dan Kanak-kanak)
  5. Private Pool ( Kelas Renang Wanita)

Kelas Renang Peribadi?

Swim Rush juga ada menyediakan kelas peribadi bagi mereka yang ingin belajar renang.
No problem, we have private class - HOME TO HOME BASIS where Coach come to your house to teach! No transportation fee charges.

TAK TAHU MACAM MANA NAK MENYELAM DALAM AIR?
✔FREE to learn how to dive (menyelam) in 1.2-1.8 kedalaman air suitable for those yang berminat nak belajar diving dan suka travel . Swimrush Specialities
  • ONLY Lady Coach teach Ladies Class
  • EMPHASIS ON ANTI-DROWN - The Coach are former Lifeguard so able to conduct Water Survival Techniques and enhance Water Confidence
  • Teach Basic Technique : Breastroke, Freestyle, Backstroke, Butterfly
  • Unique : Provide Exclusive for Men Swimming Class - only at Batu Caves Branch
  • Experience in teaching waterphobic students
  • Provide REPLACEMENT CLASS
  • FREE Swimming Cap
  • Turning from ZERO to HERO Swimmer
Jadual Waktu Kelas Renang Swim Rush
Tunggu apalagi jom cepat mendaftar dengan Swim Rush. Lagi cepat masuk kelas lagi cepat korang dapat menguasai teknik renang dengan baik.

Thanks for Reading! Wassallam..

You Might Also Like

1 Comments

  1. ee bestnya lady coach utk ladiess. Pendedahan awl utk anak2 mmg penting part swimming ni, bila bawa pegi kolam/sungai/laut taklah rasa nervous sgt.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...