Promosi Hebat Barangan Make Up Elianto di Dataran Pahlawan Melaka. RM 10 ringgit sahaja weyy!

09:40

Assallamualaikum...

" Julia arini kita pi Elianto tau.. Ada offer RM 10 hengget ja barang make up kat Elianto.." 

Kata kawan baik mummy.. 

Apalagi berdesup mummy merancang strategi ke Elianto waktu lunch hour. Actually mummy memang suka beli barang make up brand Elianto ni. Sejak pakai muka mummy jarang buat hal plus make-up2 dia semua tahan lama. Kalau lipstik mummy suka jenis matte . Takde lah terlekat-lekat sangat kat mug bila minum ayaq. Bibir pun tak bengkak macam sesetengah brand. Blusher dia pakai sikit dah merah-merah pipi...eh! hahaha . eye liner waterproof dia betul-betul waterproof, takde lah bila masuk tengahari sebelah ada sebelah takde. Tapi bila nak cuci kenalah pakai make-up remover atau baby oil. Lip liner, foundation  bronxer dia semua best! kalau tak percaya baik korang beli.. dah guna baru tau best ker tak.. tak githewww..



Tapi selalunya mummy mampu beli waktu ada offer je. Kalo normal price memang tak mampu la nak beli.  Sebenarnya mummy tak tau.. offer ni sampai bila. Bila tanya sales girl kat situ, dia tak pasti, maybe sampai habis barang promosi ni kot. So korang memang kena cepat grab. Insya Allah puas hati. hehehehe  


Thanks for reading! Wassallam

You Might Also Like

2 Comments

  1. hehe kalau da RM10 tu memang kena pergi jenguk la kan..
    rugi kalau tak membeli apa2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...