Review Ice Cream Tea Live Boba Tea dari Walls

12:03

Assallamualaikum..

Sedap ker  Boba Tea Ice Cream Tea Live ni. Mummy pagi-pagi dah suh officemate belikan Tea Live Boba Tea Ice Cream.. Sekali dia belanja satu office da.. Terima Kasih Hafis yang sudi belanja kitaorang rini. Moga murah rezeki. Mummy pulak sebat dua ice cream. Hish! Tamak holoba sungguh aih.. Sebab tu mummy ni kena selalu puasa.. nafsu makan kuat! Hahaha 

Sedap ker ice cream ni?



Rasa Teh Ais  tapi bubuh bubble. Kawan mummy cakap kurang manis.. tapi mummy cakap macam manis. Tekak lain-lain kan. Tapi dalam manis-manis selamat dua peket masuk perut.hahaha . Harga satu peket RM 2.70 beli kat 7 Eleven. Makan pun tak rasa boring.. penat kunyah.. so lain dari yang lain la kan. Takdelah rasa muak sangat nak menghabiskan ice cream ni. So mummy suggest korang patut cuba. Sodap! Dapat rasa sekali pun cukuplah. Tak kan sat sat nak makan ice cream kan. Mau kembang setaman nanti. 

Okay . Thanks for reading! Wassallam

You Might Also Like

1 Comments

  1. Salam
    Sedap ni..bonda pernah makan, ada boba dalamnya, memang terasa tea nya..
    Cubalah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...