NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

By Mummy Julia - 11:08

 Assallamualaikum,

Syukur Alhamdullillah, nampak gayanya berkesempatan juga mummy join NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip.  Selalu bila nak join memang kelaut sokmo. Asyik tamat tarikh luput ja. Takpun time tu mesti tengah busy. hish! :P Mummy kenal Ct dari bertukar-tukar komen diblog dan akhirnya baru tau Ct  ni orang utagha rupanya. So kira orang kampung jugaklah kan. 

Walaupun tak pernah berjumpa rasa seronok membaca blog https://www.sitiyangmenaip.com/ dan menonton channel you tube beliau . Link you tube Siti ada mummy sertakan dibawah na.


yang dah lama mummy follow tu. Walaupun mummy takdelah berjalan macam siti.. tapi hasil pembacaan di blog beliau dapatlah pelbagai ilmu dan tip-tips travel yang best. 

Mummy join NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip Kategori 2. So korang boleh klik kat banner kat atas untuk join ya. Syarat-syaratnya pun sempoi-sempoi ja. Dan buat korang yang nak follow you tube mummy boleh klik link kat bawah na

https://www.youtube.com/JuliaAli

Korang apalagi cepat join. Tarikh tutup tamat sehingga 16 MAY 2021 - 31 MAY 2021.

Selamat mencuba! Wassallam.

  • Share:

You Might Also Like

2 Comments

  1. kite pun da subscribe YTChannel mummy..
    thank you yaa sudi join GA saya =)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya. All the best

    ReplyDelete